FLOTTE RAMMER OM STÆRK SERVICE

Viby El-værks butik står stærkere end nogensinde før. Efter en gennemgribende modernisering og udvidelse byder vi på lyse og venlige rammer, hvor der er lagt vægt på at give dig et godt overblik over mulighederne.
Vi har fået plads til at præsentere vores store udvalg af kvalitetsmærker inden for f.eks. køl & frys, så du kan sammenligne og vurdere i ro og mag. Samtidig kan du som altid få professionel rådgivning om det bedste køb fra vores veluddannede medarbejdere. Se også det store udvalg af hvidevare på webshoppen - klik her.

Det bedste inden for belysning

I dag byder vi også på en særskilt flot lampeafdeling med fokus på at præsentere dig for det bedste inden for moderne belysning både inde og ude. Vi har bl.a. lamper fra Le Klint og Holmegaard sammen med lamper fra øvrige kvalitetsdesignere.

Priser, der tåler sammenligning
Butikken er en del af den landsdækkende El-Salgs-kæde. Medlemskabet giver os bl.a. stordrifts fordele ved indkøb. Det betyder, at vi er konkurrencedygtige på prisen og har løbende gode specialtilbud på udvalgte kvalitetsprodukter.
 
I vores butik har du også mulighed for at financiere dit køb. Se nærmere under ”finansiering”.
 
Tæt på – med gratis parkering
Vi ligger centralt med Viby Centret som nærmeste nabo. Placeringen ud til Skanderborgvej og parkering lige ved døren gør det nemt at handle hårde hvidevarer, lamper, småapparater m.m. og få god rådgivning og service med i købet.

 

 


 

Åbningstider

Mandag - fredag: 9.30-17.00

Lørdag:              10.00-13.00

Søn/helligdage:  lukket