Din El-installatør huser alt inden for el-installation

Installationsafdelingen har været en vigtig del af Viby El-værk fra værkets start i 1912. I modsætning til langt de fleste andre elselskaber har vi fastholdt og styrket denne side gennem årene. Vi betragter el-installation som et naturligt servicetilbud til private og virksomheder. Grundfilosofien er enkel. Du kan få løst alle problemer og opgaver vedrørende el ét sted.

PÅ ARBEJDE FOR DIG
Vi beskæftiger os med alle former for el-installation hos private og virksomheder. Opgaverne rækker fra reparation af hvidevarer og el-arbejder ved ombygninger til avanceret industriservice og projektering/gennemførelse af el-entrepriser i forbindelse med større byggeprojekter.
Vi har desuden specialkompetencer på en lang række områder som datanetværk, adgangskontrol, nødstrømsanlæg og fejlsøgning med termografi.

 

PÅ ARBEJDE FOR VIBY EL-VÆRK
Under alle omstændigheder arbejder vi døgnet rundt for at sikre din strømforsyning. Vi har det tekniske ansvar for, at Viby Net A/S´s forsyningsnet fungerer uden problemer helt frem til måleren - og at eventuelle fejl rettes hurtigst muligt.
 
PÅ ARBEJDE I DET OFFENTLIGE RUM
Installationsafdelingen står også for drift og vedligeholdelse af trafiklysene i den sydlige del af Århus kommune.