Bliv vindmølleejer

Bliv vindmølleejer i Århus Bugt

Vær med i visionen om at bygge 20 vindmøller midt i Århus Bugt. Du kan blive direkte medejer ved at tegne andele via Vindmøllelaug Århus Bugt I/S. Planen om de 20 vindmøller er en del af et enestående samarbejde mellem elselskaberne rundt omkring Århus Bugt og Vindmøllelaug Århus Bugt.

I fællesskab arbejder vi på at opføre en havvindmøllepark, som vil lave CO2-fri energi. Så meget el, at det vil svare til elforbruget hos 160.000 personer. Det svarer til halvdelen af befolkningen i Århus eller dobbelt så mange som der bor på Djursland.

Ved at gå ind på www.våb.dk kan du forhåndstegne dig og være med til at gøre en forskel. Det er planen, at Vindmøllelauget skal finansiere, det der svarer til 4 af de 20 møller. Det kan du være med til at sikre bliver til virkelighed. Desuden vil det blive en fornuftig økonomisk investering.

Elselskaberne i samarbejdet er: NRGi, Galten Elværk, Viby El-værk, Brabrand El-selskab og Østjysk Energi.

Du kan allerede nu forhåndstegne andele med et indskud på for eksempel 500 kr i Vindmøllelaug Århus Bugt I/S. De penge som indbetales i denne fase går til en række forundersøgelser af blandt andet bundforhold og dyreliv.
Hvis det mod forventning ikke lykkes, ad politisk vej, at opnå de vilkår, der gør Mejlflak-projektet rentabelt, skal du være opmærksom på, at du risikerer at miste dit indskud eller dele af det.